Adatvédelem


A Tolnai Hármas Összefogás Non-profit Kft. az Ön adatvédelmi jogait az alábbi alapelvek útján védi az tolnaiharmas.hu-n:

Ön tájékoztatást kap arról, hogy a Tolnai Hármas Összefogás Non-profit Kft. mikor gyűjt információkat Önről vagy internetes preferenciáiról és elvárásairól, valamint arról, hogy ezt az információt hogyan használjuk fel.

Ön eldöntheti, hogy rendelkezésre akarja-e bocsátani ezt az információt, vagy sem. Ha úgy dönt, hogy nem bocsát rendelkezésre bizonyos információkat, akkor lehetséges, hogy nem folytathatja kiválasztott tevékenységét a tolnaiharmas.hu-n (pl. fórum).

Az Önről összegyűjtött információkat bizalmasan kezeljük, és azokat harmadik személyeknek nem adjuk át, kivéve, ha Ön előzetesen hozzájárul ezen információk átadásához. A Tolnai Hármas Összefogás Non-profit Kft. azonban köteles lehet személyazonosításra alkalmas információk szükség szerinti átadására bírósági végzések, idézések, kormányzati vagy rendvédelmi kérelmek teljesítéséhez.

Óvintézkedéseket foganatosítunk, hogy személyes adatait megvédjük az engedély nélküli vagy illetéktelen hozzáféréstől. Az Önre vonatkozó információkhoz való hozzáférést azokra a személyekre korlátozzuk, akiknek ismerniük kell az információt ahhoz, hogy válaszolhassanak az Ön kérésére.

A Tolnai Hármas Összefogás Non-profit Kft. internetes oldala tartalmazhat linkeket más oldalakhoz. Nem vagyunk felelősek más internetes oldalak tartalmáért, biztonságosságáért és adatvédelmi gyakorlatáért.

Az esetek többségében ezt az internetes oldalt anélkül keresheti fel, hogy bármilyen információt tárna fel önmagáról. Webszervereink nem gyűjtik az e-mail címeket, kivéve, ha Ön rendelkezésünkre bocsátja azt. Azokat a domain neveket gyűjtjük, amelyekből a kapcsolat ered. Ezt az információt összességében használjuk fel a megtekintett oldalak, az internetes oldalon eltöltött idő és a látogatások számának mérésére. Ezt az információt internetes oldalunk tartalmának javítására használjuk fel.

Keresés hírek között

Projektjeink

Eseménynaptár

Galéria