Kapcsolatfelvétel, kommunikáció, véleménynyilvánítás

2009. június 30. kedd 16:37


2009. június 26-án délelõtt az MNVH Állandó Titkársága Leader szakterületi munkaértekezletet tartott Siófokon. A rendezvény elsõdleges célja az volt, hogy megindítsa a kommunikációt és az együttmûködést az Állandó Titkárság és a szakterületbe regisztráltak között. Az értekezlet résztvevõinek lehetõsége nyílt arra, hogy elmondják eddigi tapasztalataikat a hálózattal kapcsolatban, javaslatokat tehettek annak mûködésére, illetve elmondhatták, hogy milyen szolgáltatásokat várnak el a szervezettõl.
A munkaértekezleten Kocsisné Rátkai Melinda, a Magyarországi Leader Közhasznú Egyesület elnöke bemutatta az egyesületet. Elmondta, hogy országos szervezet révén aktív kapcsolatokkal rendelkeznek az ország területén, így az egyesület hasznos partnere lehet és lesz a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózatnak. Ezt követõen elmondta azt, hogy miben látja az együttmûködési pontokat, és hogyan lehetne hasznos eredményeket elérni.
Szabadi János, a Magyar LEADER Szövetség elnöke felhívta a figyelmet az esetleges hibákra, melyek elõjöhetnek az MNVH mûködése során.
Mudri György, az MNVH nemzetközi ügyeiért felelõs referens tájékoztatta a jelenlévõket a nemzetközi kapcsolatok kiépítésének lehetõségeirõl, hasznáról.
A munkaértekezlet utolsó szakaszában interaktív párbeszéd zajlott. Sokan éltek azzal a lehetõséggel, hogy véleményüknek hangot adva javaslatokat tegyenek a hálózat mûködésére. Tisza Gabriella az Állandó Titkárság munkatársa feljegyezte az észrevételeket, javaslatokat, melyek figyelembevételével igyekeznek optimalizálni a hálózat mûködését.

Keresés hírek között

Projektjeink

Eseménynaptár

Galéria